Светр оверсайз
Сорочка-куртка
Сукня "хмаринка"
Сукня  та сорочка
Джинси навиворіт
 Корсет Boragi
Хто ми є
SEVEN ELEVEN
7/11 - бренд дизайнерського одягу і аксесуарів з Києва для зухвалих і рішучих жінок і чоловіків мегаполісу. Кожен день ти встановлюєш свій ритм і свої правила гри. Виходячи на вулицю, заявляєш про себе світові - хто ти? про що думаєш і що відчуваєш сьогодні? чого хочеш? Твій шлях - тільки по головній, тому що ти ставиш свій вектор руху. Але це чесна гра за правилами. Саме для тебе автор і дизайнер бренду Юля Ісай вже три роки створює речі з характером, інтонаціями і підтекстами в стилі smart street wear. Її колекції - це доступна подіумна мода для тих, хто готовий бути носієм не тільки нових форм, а й нових смислів і нових емоцій, якими дихає місто. Це атмосфера вулиць, де не працюють тренди і стереотипи, де кожен веде свою гру з містом і людьми, і кожен залишається собою.

Новинки

Наш блог

Колекція «Добрунь» — це ваш захист та броня у світі моди.
Сонце, море і шезлонг - ідеальне поєднання для відпочинку. А якщо ще додати до списку улюблену книгу, то відпустка точно буде кайфова.
Аутфіт від бренду - це мікс того, що подобається нам і чого хочеш ти! Мода і стиль мають властивість повторюватися, але наші кадри завжди різні, особливо якщо вони фіксуються на друкованих фото.
Куба - місце свободи та постійного літа. Ми надихнулись латиноамериканським посилом та створили міні дроп круїзної колекції. Вибрали локацію, створили гарячі луки та додали клацання фотоапарату. Все як ми любимо!
Проект «Холостячка» 2020 года на СТБ уже набрал крутых и обсуждаемых оборотов. Его смотрят не только в Украине, но и за рубежом.
Яка вона, нова епоха? З сучасними гаджетами або зі стійкою позицією бути собою? Або ж все разом, так би мовити мікс всього, що нам дано зараз? Мільйон і одне речення у тебе є на даний момент.
Наш бренд став фіналістом конкурсу New Fashion Zone. На показі були представлені колабораційних між собою колекції Denim і Eucalyptus. Ми транслюємо унісекс в нашому одязі.
Сучасна мода не має бути нудною та передбачуваною. Саме тому 7/11 Seven Eleven радо представляє свою нову колекцію - інноваційну та зухвалу, яка вражає неординарністю та креативністю.

Про бренд 7/11

Одяг без кордонів - головні цінності бренду: свобода самовираження і толерантність до будь-яких відмінностей (гендеру, статурі, раси, сексуальної орієнтації).

Марка створює якісний унісекс з широкою розмірної сіткою, який виглядає актуально, незалежно від трендів. Одна з основних цілей бренду - робити такі речі, які клієнти будуть носити довго, через актуальності моделей та відмінного зовнішнього вигляду. Втім, Юля не обмежує себе і бренд гендерно-нейтральними рамками і часом видає непристойно жіночні, ультрасексуальні моделі.

Думаючи про планету, бренд повністю відмовився від використання натурального хутра, а також створив додатковий аккаунт в Instagram, де можна продати речі 7/11 Seven Eleven або купити їх у інших власників за символічні гроші, а також знайти хіти з минулих колекцій зі знижками. «Мені здається, круто давати друге життя речей, особливо коли людина поділяє цінності 7/11, і може собі дозволити покупку тільки за низькою ціною, наприклад у минулого власника».